BURZA RADA ZA OSOBE S INVALIDITETOM (OSI)

Promocija pristupa tržišta rada za OSI. Registriraj se ako nudiš ili tražiš posao.

REGISTRIRAJ SE
Responsive image

Tko si ti?

Ti si osoba s invaliditetom i tražiš posao?

Ti si osoba s invaliditetom i tražiš posao? Na pravom si mjestu! Na ovoj platformi poslove su objavili društveno odgovorni poslodavci koji zapošljavaju osobe s invaliditetom. Registriraj se, popuni svoj životopis i prijavi se za rad na radnom mjestu za koje se traži radnik!

Pronađi posao!

Ovdje možeš provjeriti ponudu poslova poslodavaca koji zapošljavaju osobe s invaliditetom. Ako želiš detaljnije proučiti ponudu, na stranici sa sveukupnom ponudom poslova filtriraj poslove prema kategoriji i županiji.

REGISTRIRAJ SE
Responsive image

Pronađi posao

Ovdje možeš provjeriti ponudu poslova poslodavaca koji su zainteresirani zaposliti osobe s invaliditetom. Ako želiš detaljnije proučiti ponudu, na stranici sa sveukupnom ponudom poslova filtriraj poslove prema kategoriji i županiji.

VIŠE POSLOVA
Responsive image

Kako zaposliti osobu s invaliditetom?

Zainteresiran si zaposliti OSI ali ti to izgleda kao kompliciran postupak? Ne brini! Na ovoj stranici možeš pronaći informacije vezane uz zapošljavanje osobe s invaliditetom ali i kontakte za dodatne informacije na tu temu.

PROČITAJ VIŠE

EDUKOSI TURIZAM

Kroz projekt EDUKOSI.TURIZAM pružat će se socijalne usluge za 110 osoba s invaliditetom kroz unaprjeđenje i provedbu obrazovnog programa Osposobljavanje za poslove internet prodaje u turizmu, provedbom treninga za razvoj socio-emocionalnih vještina te profesionalnog usmjeravanja i savjetovanja s ciljem integracije OSI na tržište rada.

VIŠE